Winkelmand

Nina

"Als ik heel eerlijk ben, had ik helemaal niet verwacht dat er iets zou gebeuren. Ik ben al blij. Wat voor jou maar een kleine stap is, is voor mij de wereld."

Theo

"Ik heb eigenlijk veel haar op mijn hoofd, maar aan de achterkant van de typische probleemzone voor ons mannen, heeft het mij helaas ook getroffen en kun je de hoofdhuid zien. Dat is niet leuk, dus heeft mijn vrouw Natucain besteld en sindsdien is mijn haar voller terug gegroeid. Mijn vrouw is tevreden en ik ook."

Ella

"I LOVE IT!!! Ik heb al een tijdje last van dunner wordend haar en voelde me er niet al te prettig bij, omdat er steeds meer haar uitviel. Ik gebruik het serum nu al een paar maanden en ik ben er zo tevreden over. Ik denk dat mijn voor en na foto's voor zich zelf spreken."

Carolina

"Ik gebruik de Natucain Tonic al enkele maanden. In het begin merkte ik geen verschil. Maar toen heb ik regelmatig foto's van mezelf genomen om het vast te leggen en ik kan het zelf nauwelijks geloven: mijn terugwijkende haarlijn is niet meer zo zichtbaar als vóór Natucain en de babyhaartjes groeien weer aan. Ik heb meteen nog een fles gehaald en ook voor mijn moeder, want zij kon het ook nauwelijks geloven." 

Kathrin

"Ik heb heel lang last gehad van mijn korte haar in mijn nek, dat er niet mooi uitzag als ik een paardenstaart droeg. Ik heb Natucain 5 weken gebruikt en bijna de hoop opgegeven, maar na de 8e week zag ik de eerste haren terug groeien en zag ik de eerste resultaten van het product."

* Alle resultaten zijn persoonlijke en dus subjectieve rapporten van onze afnemers. De resultaten kunnen van per persoon verschillen.